AGÓCS GABRIELLA DR

 30/4367523   agocsgabrielladr@gmail.com

 A családállító csoportok időpontjai, keretei:

 

SZOLNOK

 

5000 SZOLNOK, PÓLYA TIBOR U. 53.

(megközelíthető az Ady Endre út Zagyva felőli végének folytatásaként. A Margaréta pizzéria házsora.)

  

03.07. megtelt

04. 04.

05. 03.

 

 

 

BEJELENTKEZÉS: agocsgabrielladr@gmail.com

RÉSZVÉTELI DÍJ: Saját témát hozó állítóként 20.000HUF

                              Résztvevőként: 10.000HUF

ÉRKEZÉS: 9.45-10ó

A CSOPORT VÉGE: Kb. 19óra. Mivel a csoport vége nem kiszámítható, nem javasolt utána programot szervezni. Kérem olyan időpontot válasszon, amelyen végig tud maradni, hisz ez a nap ŐNÉRT van!!!

Mivel a csoport vége előtti távozás megterhelést jelent a csoportnak, ezért idő előtti távozás esetén kérem, dupla részvételi díjjal számoljon!!! (Nagyon kevés kivétel közé tartoznak: szoptatós édesanyák, fiatal életkorúak(18é alatt), beszűkítő betegségi állapottal élők)

 

EBÉDSZÜNETET NEM TARTUNK, EZÉRT KÉREM, A NAPI ÉTKEZÉSI SZÜKSÉGLETEIRŐL GONDOSKODJON. Nasi, gyümölcs, kávé, tea rendelkezésre áll.

 

Mivel nagyon sok információ áramlik át a rendszeremen, megeshet, hogy 2-3 nap után tudok válaszolni. Ha ekkor sem kapott választ, kérem érdeklődjön újra.

 

Kérem olvassa át alaposan a honlapon fellelhető információkat! Az itt meg nem válaszolt kérdésekre szívesen válaszolok mail-ben, egyébként visszautalok a honlapra. 

 

Ha még nem írtam ki időpontot egy későbbi időszakra, azért van, mert egyéb programok még szerveződés alatt állnak. Ez esetben tisztelettel kérem türelmét.