AGÓCS GABRIELLA DR

 30/4367523   agocsgabrielladr@gmail.com

 A családállító csoportok időpontjai, keretei:

Kedvesek!

Figyelve az operatív törzs utasításait és az egyéb információkat úgy döntöttem, hogy leállítom a csoportjaimat a járvány idejére. Ha csak egyetlen emberrel kevesebb szenved, már megérte. Minden korábbi vírus fertőzött területen a korán elkezdett izoláció (és a végén úgyis az az egyetlen megoldás sok halott után is!!!) jelentette a legkedvezőbb forgatókönyvet. Mindenki a saját felelősségi szintjén tehet a legtöbbet, így nekem most ez a feladatom a Ti és a hozzátok tartozók érdekében is.

A honlapomon feltüntetem majd, amikor újra indulnak a csoportjaim. 

Külföldön élő magyarokkal hosszabb ideje folytatok egyéni konzultációkat skypon, massangeren, ha olyan témátok van, egyeztethetünk időpontot.

Reméljük a legjobbakat és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt!

Szép tavaszt!

 

 

DEBRECEN

 

4032 DEBRECEN, HATVANI ISTVÁN UTCA 11/A 4-ES CSENGŐ

  

 

BEJELENTKEZÉS: agocsgabrielladr@gmail.com

RÉSZVÉTELI DÍJ: Saját témát hozó állítóként 20.000HUF

                              Résztvevőként: 10.000HUF

ÉRKEZÉS: 9.45-10ó

A CSOPORT VÉGE: Kb. 19óra. Mivel a csoport vége nem kiszámítható, nem javasolt utána programot szervezni. Kérem olyan időpontot válasszon, amelyen végig tud maradni, hisz ez a nap ŐNÉRT van!!!

Mivel a csoport vége előtti távozás megterhelést jelent a csoportnak, ezért idő előtti távozás esetén kérem, dupla részvételi díjjal számoljon!!! (Nagyon kevés kivétel közé tartoznak: szoptatós édesanyák, fiatal életkorúak(18é alatt), beszűkítő betegségi állapottal élők)

 

EBÉDSZÜNETET NEM TARTUNK, EZÉRT KÉREM, A NAPI ÉTKEZÉSI SZÜKSÉGLETEIRŐL GONDOSKODJON. Nasi, gyümölcs, kávé, tea rendelkezésre áll.

 

Mivel nagyon sok információ áramlik át a rendszeremen, megeshet, hogy 2-3 nap után tudok válaszolni. Ha ekkor sem kapott választ, kérem érdeklődjön újra.

 

Kérem olvassa át alaposan a honlapon fellelhető információkat! Az itt meg nem válaszolt kérdésekre szívesen válaszolok mail-ben, egyébként visszautalok a honlapra. 

 

Ha még nem írtam ki időpontot egy későbbi időszakra, azért van, mert egyéb programok még szerveződés alatt állnak. Ez esetben tisztelettel kérem türelmét.